Individualni časovi - odrasli

Dinamika rada i resursi koje koristimo na časovima su u potpunosti prilagođeni Vama. Temeljno prelazimo kroz sve jezičke veštine, sve vreme radeći prema ostvarenju Vaših ciljeva – tečnog razgovora, polaganja ispita, promene posla ili preseljenja u inostranstvo.

Individualni časovi - deca

Kroz igru i zabavne aktivnosti usvajamo jezik, na sličan način kao što smo učili i maternji – ponavljanjem i sa strpljenjem. Časovi su prilagođeni uzrastu, sposobnostima i interesovanjima svakog deteta, kako bi im pomogli da razviju samopouzdanje, zavole jezik i propričaju što pre.

Grupni kursevi - odrasli

Rad u malim grupama do četiri polaznika dozvoljava nam da, prateći međunarodne smernice za učenje jezika, prilagodimo teme i tempo svim polaznicima. Kroz prolaženje kroz svakodnevne situacije, diskusije i vežbanja, pokrivamo sve jezičke veštine i pomažemo Vam da izgradite samopouzdanje. Kursevi su standardni (2 puta nedeljno) ili intenzivni (3 puta nedeljno).

Pripreme za testove

Ukoliko planirate da odete na studije, preselite se ili nastavite karijeru u inostranstvu, velika je verovatnoća da će od Vas biti zahtevano da položite neki od međunarodno priznatih testova. U školi Savvy nudimo pripremne časove za IELTS, FCE, CAE i CPE. Paralelno radimo na unapređenju svih jezičkih veština i strukturi testa.